❤️OШ "Бошко Буха" - 18.10.2017.година❤️

🐰ЗЕЦ И 🍀ЧУВАРИ ЗАНАТА.... део атмосфере са пројектних активности у оквиру пројекта " Mеси лебац, вајај традицију" подржаног од Градске општине Звездара.
Пројекат " Mеси лебац, вајај традицију" бави се упознавањем деце и младих са културним наслеђем народа који су насељавали простор Балкана. Одлучили смо се за причу о хлебу зато што је хлеб најзаступљенија храна, која има велики духовни, верски и културни значај код свих народа на планети. Уткан је у цивилизацију као извор живота, део је многих изрека и пословица, обожаван је и псован....
Место дешавања данањјих радионица су вртић "Звездани га"ј и ОШ "Бошко Буха".
У склопу пројекта планирано је да се одржи низ едукативних радионица од интереса за децу и младе, које треба да подстакну развој креативних приступа усмерених на квалитетно организовање слободног времена.
Активно учешће у пројектним активностима корисницима ће омогућити да нешто науче, да побољшају мотивисаност за рад, а деци са тешкоћама у развоју да се оснаже и да ослободе своје креативне потенцијале кроз различите видове едукације: упознавање са традицијом, народним обичајима и начином живота народа који су живели на простору Балкана у циљу неговања културних вредности.